Molenweg 57 Noordscheschut - Telefoon: 0528 - 341409

Peugeot Django test maanden

Tem jij deze leeuw? Test het tijdens de Django Testmaanden

Comfortabel, geraffineerd en betrouwbaar; de omschrijving van onze eerste scooter in de jaren 50. Vul dit aan met hedendaagse techniek en je krijgt de Peugeot Django. Comfortabel door zijn 12 inch velgen. Geraffineerd door het Franse oog voor detail, dat werkelijk niets gemist heeft; verleidelijke ronde achtervleugels, een subtiel biesje over het koetswerk en een brutaal bemeten luchtrooster zorgen ervoor dat je gezien wordt. Alles zit er al op; nu jij nog!

Wordt gezien met het verlengstuk van jouw karakter. Sportief? De ‘Django Sport’ brengt hulde aan de Peugeot gloriejaren op het racecircuit. Welkom in de racewereld! Franse elegantie ten top vind je in de ‘Allure’. Ideaal voor een middagje shoppen met z’n tweeën of om te parkeren voor een gezellig terrasje. Met zijn frisse kleurenpalet vraagt de ‘Evasion’ om een uitstapje naar de kust of een heerlijke picknick in het bos. Verzot op retro en vintage? De ‘Heritage’ met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl in mono colour uitvoering brengt je terug in de tijd van zijn legendarische voorvader. Kortom vier versies met een geheel eigen identiteit. Ontsnap nog verder aan de massa door jouw scooter te personaliseren voor wat betreft kleurkeuze en accessoires. Zeker weten dat je niet ongemerkt voorbijrijdt!

Ontdek de scooter die bij jou past tijdens de Django testmaanden. In de maanden april, mei en juni maak je geheel gratis en vrijblijvend een testrit. Zo ervaar je zelf de scooter met het beste rij- en zitcomfort. Koop je tijdens deze maanden een Peugeot Django dan krijg je ook nog eens 30 dagen tevredenheidsgarantie.  Tem jij deze machine die de leeuw eer aandoet?