Molenweg 57 Noordscheschut - Telefoon: 0528 - 341409

De werkplaats van De Jonge Tweewielers

Klanten van De Jonge Tweewielers mogen een hoge servicegraad verwachten en de werkplaats speelt daarin een belangrijke rol. De monteurs in de werkplaats beschikken over ruime kennis en vaardigheden. Meerdere keren per jaar gaan onze monteurs op cursus om bij te blijven van de nieuwste technieken en gereedschappen om E-bikes, fietsen , scooters en brommers te repareren. Tevens maken we gebruik van uitstekende apparatuur en gereedschappen om fietsen en bromfietsen klaar te maken voor gebruik of te herstellen.

De werknemers die u bij ons in de winkel en werkplaats tegenkomt en voor u klaarstaan zijn:

Bernhard: De tweede generatie binnen het bedrijf staat bijna aan het roer. Bernhard is de zoon van Aaldert de Jonge, de oprichter. Na 43 jaar de kar te trekken vind hij het wel mooi geweest en neemt nu iets meer de rol op de achtergrond over, en geeft met zijn vele ervaring zijn aanwijzingen. Bernhard is het eerste aanspreekpunt voor al uw nieuwe aankopen en kan dus ook het desgewenst advies geven over een fiets of bromfiets of scooter en accessoires en ook over fietsprojecten kan hij u ook alles vertellen.. 

Aaldert: Zoals gezegd is Aaldert de oprichter van het tweewielercentrum. Aaldert repareert voornamelijk fietsen en mag graag een praatje maken en helpt de klanten in de winkel.

Jan: Jan werkt nu al een aantal jaren  bij ons, hij heeft hiervoor zo`n 12 jaar bij een collega gewerkt. Dus veel ervaring hebben wij erbij gekregen nu Jan bij ons werkt. Hij is in hart en nieren een fiets en E-bike monteur je kunt het niet zo kapot maken of Jan krijgt het wel weer klaar.

Patrick: Patrick werkt nu al een paar jaar bij ons, ook hij  heeft hiervoor zo`n 15 jaar bij een collega gewerkt. En dus heeft veel ervaring opgedaan over het rijwielvak en alle onderdelen en accessoires die daarbij horen. Hij is een kenner op het gebied van fietsen en  E-bikes.

Allard: 

Paul: Paul is de 1e bromfiets monteur bij ons hij heeft het hier goed naar zijn zin en doet het naar ieders tevredenheid zodat hij zich binnen ons bedrijf zich geheel kan ontplooien. In zijn vrije tijd is hij 2e monteur bij een lokaal race team geweest die in de supersport 600 rijd. Ook als hij vrij is houd hij zich bezig met motor en brommer techniek.