Molenweg 57 Noordscheschut - Telefoon: 0528 - 341409

De winkel

Onze recentelijk gerenoveerde en gemoderniseerde winkel heeft een grote showroom met een selectie van de mooiste en de beste fietsen die onze merk fabriekanten aan ons leveren.

Langs de rand van onze showroom vind u meters accesoires voor uw nieuwe of uw huidige tweewieler. Ruime keus aan fietstassen van de bekendste merken zoals Basil, New Look, Cordo, Fastrider en Agu. Voor kiderzitjes kunt u ook bij ons terecht, in de showroom hebben wij Qibbel, GMG en Bobike voor en achterzitjes tentoongesteld zodat u makkelijk kunt kiezen. En natuurlijk nog veel meer meters fiets brommer en scooter plezier met o.a Selly Royal zadels, Terry Zadels, Brooks Zadels, Lepper zadels, Fiets gereedschap, riet platsic en rotan manden, fietssloten, fietsverlichting, Regenkleding ( Agu en Fastrider ), brommer en scooterhelmen, handschoenen en nog veel meer....

Zoek u iets of zoek u informatie? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, wij staan klaar om u te helpen. U kunt ook het Contact formulier gebruiken op de website.

Fotoalbum van de winkel

Publicatiedatum: 28-1-2017

"een kijkje" In onze diepe ruime showroom....