Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Bike Garant

Tot 5 jaar garantie op uw nieuwe electrisch fiets. 

PLEZIERIG FIETSEN MET EEN GOED GEVOEL.
Pro­fiteer van de nieuwe mobiliteitsgeneratie: met uw e-bike bent u verzekerd van extra veel rijcomfort en gemak. Uw e-bike onderscheidt zich van een niet-gemotoriseerde ­ fiets door de elektronische componenten zoals de accu en de elektromotor. Daarom moet uw e-bike voldoen aan speciale eisen aan stabiliteit en veiligheid. Om te zorgen dat u bij reparaties op zeker speelt, beschermt de E-BikeGarantie by CarGarantie u tegen financiële verrassingen.

EEN INVESTERING DIE ZICH TERUGBETAALT:
- Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5 jaar
- Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie
- Geldig in heel Europa
- Waardestijging van uw e-bike
- Geen vooruitbetaling bij reparaties

Wenst u gebruik te maken van de talrijke voordelen van de E-BikeGarantie?
Kom lang in onze showroom wij geven u graag meer informatie.

DOOR DE E-BIKEGARANTIE GEDEKTE COMPONENTEN ( *1 )

De E-BikeGarantie by CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering en van onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage.

Volgende onderdelen zijn gedekt:
Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig).


 

SNELLE SERVICE IS ONZE KRACHT.
Wat moet u doen bij een reparatie? Heel eenvoudig: u neemt contact op met onze werkplaats voor de reparatie. De reparatie wordt uitgevoerd en door ons  rechtstreeks gefactureerd aan Car­Garantie. Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning. 

ZO ZET U DE REM OP REPARATIEKOSTEN.
CarGarantie neemt de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaals gerepareerd moet worden. Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald – “nieuw voor oud”:
- 60 % vanaf het begin van het derde gebruiksjaar
- 40 % vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar
- 20 % vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

De loonkosten voor de accu zijn echter steeds volledig gedekt.

EXPERTS AAN HET STUUR.
De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantie- en verzekeringsspecialisten in Europa. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar garantie-ervaring. Reparaties worden door uw dealer en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld