Molenweg 57 Noordscheschut - Telefoon: 0528 - 341409

Welkom bij de Jonge Tweewielers!

Tweewielercentrum A de Jonge is al meer dan 43 jaar ervaren op het gebied van tweewielers. Behalve het zeer uitgebreid assortiment aan nieuwe fietsen en elektrische fietsen kunt hier ook terecht voor gebruikte fietsen,  nieuwe en gebruikte bromfietsen/scooters.

Kijk een rustig rond op deze website en aanschouw hoe innovatief en ondernemend dit tweewielercentrum is. Mocht u de gewenste informatie die u zoekt niet op deze site vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tweewielercentrum A. de Jonge biedt u voor uw geld een tweewieler van kwalitatief hoog niveau. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de service die er bij komt kijken, zoals het halen en brengen van uw tweewieler.

Onze doelstelling is om de consument zoveel mogelijk kennis te laten maken met alles op het gebied van tweewielers en natuurlijk het gebruik er van. Niet alleen de verkoop, maar ook de service is hier van groot belang.

Om klanten zoveel mogelijk tevreden te stellen zijn wij aangesloten bij de organisatie van fietsplus. De voordelen voor ons en voor de consument zijn dat de levertijden op producten erg kort zijn en door de gezamenlijke inkoop ook aanmerkelijk goedkoop geprijsd. Behalve fietsplus beschikken we ook over Bovag certificering. Dit houdt in dat de consument de garantie krijgt voor product hetzij reparatie.