Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Een fiets leasen

Voor een vast laag bedrag per maand een nieuwe fiets inclusief onderhoud en verzekering.

In Nederland een opkomend populair item, een fiets leasen in plaats van kopen, voor een vast laag maandbedrag een nieuwe fiets, e-bike, bakfiets, racefiets, atb of speed pedelec.
Voor dat vaste lage maandbedrag zit ook nog eens de verzekering, 1 jaar extra garantie en het onderhoud inbegrepen.
Na de looptijd van 3 jaar kunt u de geleasde fiets ook nog eens zeer goedkoop overnemen.

Zeker interessant voor zowel particulier als voor de werkgever, werkgevers kunnen ondersteunen in de aanschaf van een lease-fiets.
Het lease bedrag word dan van het Bruto loon ingehouden, de belasting betaalt dan een stuk aan uw nieuwe fiets mee.
Waar werkgevers ook blij van worden is dat deze regeling voor werknemers geen budget meer haalt uit de WKR, dat budget kunt u voor andere doelen inzetten.
Werkgever kunnen er ook voor kiezen een deel of volledig de leasekosten te vergoeden. Fietsen is gezond en neemt geen parkeerplekken in toch?
Tevens een prima secundaire arbeidsvoorwaarde, een fiets van de zaak.

 

Bij de Jonge 2 Wielers werken we samen met 3 partners.

Lease a Bike, een prima partij om werknemers de mogelijkheid te geven een fiets te leasen via het bedrijf .

Fietslease.nl, een prima partij om werknemers en particulieren de mogelijkheid te geven een fiets te leasen.

 Sinds 1 januari 2020 is het fietsplan terug van weggeweest. En dat is goed nieuws. Voortaan rijd jij of jouw bedrijf fiscaal voordelig op een fiets van de zaak. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Wij werken samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel.

Voor bedrijven
De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Het is nu mogelijk om een fietsregeling aan je werknemers aan te bieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is tot wel 35% goedkoper dan privé aanschaf, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker. Doe jij een bijdrage? Dan loopt het voordeel op tot wel 80% voor de medewerker. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit waarmee je het ziekteverzuim kan verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten. Wil je meer weten? Kom even langs in de winkel. Je kunt ook kijken op de website van onze partner, https://www.lease-a-bike.nl/

Overtuig het bedrijf waar je werkt
Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

De Jonge 2 Wielers is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Direct regelen voor uw bedrijf.?  Volg dan deze link.

 

 

 Zo werkt Leasefiets

 • Fietsen voor een vast laag bedrag per maand
 • Wij regelen onderhoud, verzekering en pechhulp
 • Van e-bikes, bezorgfietsen tot bakfietsen: wij bieden je ruime keuze

Leasefiets onderdeel van Friesland Lease
Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Ook zijn wij met Leasefiets de allereerste leasemaatschappij die ook fietsabonnementen aanbiedt. Bij Friesland Lease vinden wij dat mobiliteit altijd maatwerk is.

Ontdek al onze mogelijkheden
Van bezorgfiets tot high speed e-bike. Leasefiets helpt je altijd op weg.

 • Elektrische fiets
 • High speed e-bike
 • Schoolfiets
 • Deelfiets
 • Cargofiets
 • Stint
 • Bezorgfiets
 • Mountainbike of racefiets
 • Tripl
 • Branded bike

Lease zoals u dat wilt: privé of zakelijk
Privé leasefiets
Een nieuwe e-bike, stadsfiets of racefiets op het oog? Leasefiets brengt die splinternieuwe fiets vanaf een paar tientjes per maand binnen handbereik. Het fietsabonnement is inclusief verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Zakelijk leasefiets
Leasefiets stelt zzp’ers, ondernemers, organisaties en bedrijven in staat om cargo bikes, bezorg- en bedrijfsfietsen te leasen. Ook kunnen werkgevers met hun zakelijk fietsabonnement een leasefiets van of via de zaak bieden.