Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

DE JONGE TWEEWIELERS

Oproep inspectie en service-ingreep Lovens Explorer

Klik hier voor meer informatie

DE JONGE TWEEWIELERS

Dealer van Lovens 
Probeer deze geweldige bakfiets

Alles van Lovens

DE JONGE TWEEWIELERS

Omkeuren snor naar
bromscooter bij ons mogelijk

Meer informatie

Ons team

Mogen we ons even voorstellen..?

 

 


Bernhard en Angela

De tweede generatie binnen het bedrijf staat aan het roer. Bernhard en Angela leiden met trots het mooie tweewielerbedrijf. Bernhard en Angela zijn het eerste aanspreekpunt voor al uw nieuwe aankopen en kan dus ook het desgewenst advies geven over een fiets of bromfiets of scooter en accessoires en ook over fietsprojecten en lease kunnen zij u ook alles vertellen. Angela is verantwoordelijk voor de boekhouding, samen met Klaske zitten ze een aantal middagen op kantoor om alle ingaande en uitgaande cijfers te controleren.

 

Aalderd en Klaske

Aaldert de oprichter van het tweewielercentrum. Aaldert repareert zo nu en dan nog een fiets of scooter en mag graag een praatje maken. Verkopen zit bij hem in het bloed en daarom helpt hij nog graag de klanten die bij ons in de showroom komen.
Nieuwe fiets of scooter? Er is iets kapot? Aalderd zorgt dat uw tweewieler gehaald of gebracht wordt.
Klaske is niet meer alle dagen te vinden bij De jonge 2 Wielers, maar een aantal middagen in de week helpt ze Angela met de boekhouding. Regelmatig loopt ze de werkplaats nog even binnen om bij te praten.

Ramon

..

Desley

..

Jan

Jan, een "oude rot" in het vak, een technicus die zich vastbijt in storingen en door in de jaren ontwikkelde routine makkelijk elk probleem oplost.
Het liefst geen telefoon maar een best pak werk en Jan is in zijn element.
Ergens een raar kraakje of een tik? Moet gek wezen als Jan hem niet oplossen kan.
Word het drukker in de bromfietswerkplaats dan kan Jan zich ook daar prima redden. 

 

Patrick

Patrick, die vind je overal behalve in de bromfietswerkplaats. Maar eigenlijk voor de rest kunt u hem alles vragen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het tweewieler vak is hij in staat net als zijn collega's snel storingen op te lossen bij fietsen en E-bikes. Maar ook met vragen over een nieuwe fiets, elektrische fiets, scooter, of accessoires kunt u bij hem terecht.
U wilt meer informatie  over het leasen van een fiets of scooter? Stel de vraag dan aan Patrick hij kan werkgevers, werknemers of particulieren informeren over de voordelen hiervan, en dat kan heel voordelig zijn.

 

Berjan

Berjan is de jongste in ons team. Een echte bromfietstechnicus. Vieze handen soms een veeg in het gezicht en de werkplaats ruikt naar benzine, dan is Berjan in zijn nopjes.
Mocht er geen benzine meer nodig zijn is Berjan ook helemaal thuis in het nieuwe sterk opkomende elektrisch rijden met een brommer of scooter.
Op zoek naar een nieuwe brommer of scooter dan helpt hij u graag.

Ellen

..

Nanda

Nanda, onze verkoopadviseur die met heel veel positieve energie onze klanten te woord staat.
Al 35 jaar ervaring met verkoop. Ze luistert naar de klant en geeft advies op maat. Op zoek naar een scooter, fiets, elektrische fiets of accessoires Nanda kan u daar uitstekend mee helpen.

 

Versterk jij ons team..?

Wij zijn op zoek, kijk snel op onze vacature pagina of deze baan iets voor jou is.
Het lijkt ons leuk fantastisch om ons team uit te breiden.