Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

DE JONGE TWEEWIELERS

Oproep inspectie en service-ingreep Lovens Explorer

Klik hier voor meer informatie

DE JONGE TWEEWIELERS

Dealer van Lovens 
Probeer deze geweldige bakfiets

Alles van Lovens

DE JONGE TWEEWIELERS

Omkeuren snor naar
bromscooter bij ons mogelijk

Meer informatie

Over ons

Tweewielercentrum A de Jonge is al meer dan 50 jaar ervaren op het gebied van tweewielers. Behalve het zeer uitgebreid assortiment aan nieuwe fietsen en elektrische fietsen kunt hier ook terecht voor gebruikte fietsen, nieuwe en gebruikte bromfietsen/scooters.

Kijk eens rustig rond op deze website en aanschouw hoe innovatief en ondernemend dit tweewielercentrum is. Mocht u de gewenste informatie die u zoekt niet op deze site vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De Jonge 2 wielers biedt u voor uw geld een tweewieler van kwalitatief hoog niveau. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de service die erbij komt kijken, zoals het halen en brengen van uw tweewieler.

Onze doelstelling is om de consument zoveel mogelijk kennis te laten maken met alles op het gebied van tweewielers en natuurlijk het gebruik ervan. Niet alleen de verkoop, maar ook de service is hier van groot belang.

Om klanten zoveel mogelijk tevreden te stellen zijn wij aangesloten bij de organisatie van Dynamo. De voordelen voor ons en voor de consument zijn dat de levertijden op producten erg kort zijn en door de gezamenlijke inkoop ook aanmerkelijk goedkoop geprijsd. Wij bezitten een Bovag certificering. Dit houdt in dat de consument de garantie krijgt voor product hetzij reparatie.

De Jonge 2 Wielers kan voor u uw oude scooter of brommer vrijwaren (opnemen in onze bedrijfsvoorraad ) bij aanschaf van een een nieuwe scooter, brommer of E-scooter.
Uw nieuwe tweewieler kunnen we voor u tennaamstellen. U hoeft hiervoor niet naar een postagentschap.