Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Dealer van Lovens

 



Lovens, de nieuwe premium bakfiets.

Nieuw op de fietsmarkt in 2021 is de Lovens elektrische bakfiets. State-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de productontwikkeling. De eerste demomodellen staan al in de showroom bijj ons in de winkel, menig klant heeft de Lovens geprobeerd en die vol enthousiasme reageerden.

 

Expert in mobiliteit

Lovens is het nieuwe merk van Optima Cycles in Beverwijk. De missie van Lovens is het stimuleren van e-mobiliteitsoplossingen. We geloven dat deze onafhankelijke vervoersmiddelen een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame toekomst vol vrijheid en plezier. Optima Cycles al 26 jaar actief in het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen. Optima Cycles merken worden van A tot Z in huis ontwikkeld, getest en met de hand geproduceerd. Ze beheren zelf de totale keten: van ontwerp, productie tot assemblage. Daardoor kan Optima Cycles kwaliteit garanderen en zijn snel en wendbaar. Met een eigen fabriek in Beverwijk en een zusterbedrijf in Taiwan, hebben wij een unieke positie in de fietsindustrie.

 

Jonge gezinnen

Zeker in de grote steden en de randgemeenten eromheen kom je tegenwoordig steeds vaker bakfietsen tegen. De acceptatie van dit soort fietsen stijgt, het segment wordt door de markt omarmd en is sterk groeiende. Bovendien vinden kinderen het geweldig leuk om in een bakfiets naar school te worden gebracht. Daarom zijn we anderhalf jaar geleden gestart met het ontwikkelen van Lovens, onze een eigen elektrische bakfiets.

Met Lovens richten we ons op jonge gezinnen met kinderen, die in de stad wonen en op zoek zijn naar een veilig en duurzaam vervoersmiddel, van hoogstaande kwaliteit én met een state-of-the-art design. Het eerste model is vooral ontwikkeld op vervoer van kinderen. Later dit jaar komt er ook een deksel voor op de bak, zodat je eventueel ook pakketten kunt vervoeren. De Lovens bakfiets word dan ook voor de zakelijke markt interresant.
 

Testrit maken

Al in het voorjaar zullen de eerste testritmogelijkheden gefaciliteerd gaan worden. 
Voor het maken van een test-afspraak gebruikt u ons contact formulier.

Alles producten van Lovens vind u hier.